Smartphone reparatie Venray

Voor een kwalitatief hoogstaande smartphone reparatie in Venray kunt u langskomen in de winkel van iWorks repair. We werken met een afsprakensysteem waarbij u snel en gemakkelijk een afspraak kunt maken. Als wij bezig zijn met de smartphone reparatie in Venray kunt u onze winkel bekijken waarin wij vele toebehoren hebben voor uw smartphone. We hebben bijvoorbeeld de nieuwste koptelefoons, een screenprotector of een hoesje ter bescherming van uw telefoon. U kunt uiteraard ook gewoon even plaatsnemen terwijl u wacht op de reparatie. Wij zullen u graag van een kop koffie voorzien.

Contact opnemen

Smartphone reparatie Venray

Waarom iWorks repair?

Jarenlange ervaring

Uitsluitend originele onderdelen

Klaar terwijl u wacht

Smartphone coaten: werkt dat nou echt?

Ja dat werkt zeker! Nadat u uw smartphone reparatie in Venray heeft laten uitvoeren kunt u ook gebruik maken van onze nieuwste optie: laat uw smartphone coaten. Bij het coaten van uw smartphone brengen wij een laagje aan om het moederbord van de telefoon. Hierbij wordt de telefoon beschermd tegen spat, water of andere vochtschade in de toekomst. Wij kunnen u met een smartphone reparatie in Venray op vele gebieden van dienst zijn. Denk hierbij aan:

  • Het vervangen van uw smartphone scherm
  • Het vervangen van de accu van uw telefoon
  • Het software matig repareren van uw telefoon

Smartphone reparatie Venray: langs bij een specialist

iWorks is al vele jaren actief op het gebied van smartphone reparatie in Venray. Wij werken sinds het begin van het bedrijf uitsluitend met originele onderdelen. Doordat wij hiervan gebruik maken zijn we ervan overtuigd dat u tevreden bent met de reparatie. Als het een ingewikkelde reparatie is, kan het zijn dat uw telefoon wat langer bij ons in de winkel moet blijven voor de smartphone reparatie in Venray. Wanneer dit het geval is krijgt u van ons een leentoestel zodat u gewoon bereikbaar blijft! Het is bij iWorks repair al mogelijk om vanaf €15,00 uw smartphone te laten repareren.
Wilt u meteen een afspraak maken of liever wat meer informatie? Wij horen graag van u!

Contact opnemen