Smartphone reparatie limburg

Op zoek naar een betrouwbare en vaardige smartphone reparatie in Limburg? iWorks repair biedt voor u de oplossing. Maak een afspraak via onze website en u kunt snel bij ons terecht. Terwijl wij uw telefoon repareren kunt u plaats nemen in onze winkel onder het genot van een kop koffie of thee. Ook kunt u in onze winkel kijken naar allerlei toebehoren van de telefoon. Denk hierbij aan handige oortjes, telefoonbescherming of gewoon gave hoesjes. iWorks heeft ruime ervaring op het gebied van Smartphone reparatie in Limburg. Wilt u meer weten? Stuur ons gerust een mail of loop eens onze winkel in.

Contact opnemen

Smartphone reparatie limburg

Waarom iWorks repair?

Jarenlange ervaring

Uitsluitend originele onderdelen

Klaar terwijl u wacht

Smartphone laten coaten

In onze winkel is het buiten de smartphone reparatie in limburg ook mogelijk om uw smarthphone te laten coaten. Bij het coaten brengen wij een waterdicht laagje aan op het moederbord van uw telefoon. Hierbij is de telefoon beschermd tegen spat, water en andere vochtschade. Op het gebied van smartphone reparatie in Limburg kunnen wij met verschillende reparaties van dienst zijn. Zo kunnen wij volumeknoppen repareren, accu’s vervangen of een barst in uw scherm repareren. Ook wanneer uw telefoon software matig niet meer goed werkt kunnen wij u helpen met een reset!

Smartphone reparatie in Limburg en omstreken

iWorks repair is al jarenlang een ervaren specialist op het gebied van smartphone reparatie in limburg. Wij maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen voor uw smartphone en zorgen dan op deze manier ook dat we zeker zijn van onze garantie op een goede reparatie. Wij werken samen met een partij die reparaties doet aan moederbords, zo kunnen wij u bijna met elke reparatie van dienst zijn. Mocht het zo zijn dat uw telefoon plots langer ter reparatie aanwezig moet zijn? Onze specialist licht u hierover in en u kunt dan een leentoestel van ons krijgen. U kunt uw smartphoen reparatie in Limburg al laten uitvoeren vanaf €15,00

Contact opnemen