Smartphone reparatie Helmond

Wilt u uw smartphone reparatie in helmond laten uitvoeren? iWorks repair helpt u graag verder. U kunt via onze website een afspraak maken en kunt vervolgens snel terecht in onze winkel. Terwijl wij de smartphone reparatie in Helmond uitvoeren, kunt u plaats nemen in op onze locatie en kunt u genieten van een kop koffie of thee. Binnen onze winkel hebben wij een grote selectie aan toebehoren voor uw telefoon. Denk hierbij aan handige koptelefoons, een screenprotector of een mooi beschermend hoesje. Smartphone reparatie in helmond doet u het beste bij iWorks smartphone repair.

Contact opnemen

Smartphone reparatie Helmond

Waarom iWorks repair?

Jarenlange ervaring

Uitsluitend originele onderdelen

Klaar terwijl u wacht

Het coaten van uw smartphone

Een iPhone reparatie in Helmond komt ook vaak voor wanneer er een telefoon waterschade heeft. Deze waterschade kant worden voorkomen door uw smartphone te laten coaten. Wij brengen een coatinglaagje aan op het moederbord van uw telefoon waardoor deze bestendig wordt tegen spat, water of andere beschadigingen door vocht. Op het gebeid van smartphone reparaties in Helmond kunnen wij u met een groot aantal reparaties van dienst zijn. Wij kunnen reparaties uitvoeren aan uw scherm, we kunnen de accu van uw telefoon vervangen wanneer deze leeg is en we kunnen uw telefoon repareren wanneer deze qua software niet meer goed werkt.

Smartphone reparatie in Helmond en omstreken

iWorks repair is al jaren op rij specialist op het gebied van Smartphone reparatie in Helmond. Doordat wij uitsluitend gebruik maken van originele onderdelen zijn wij verzekerd van een succesvolle Smartphone reparatie in Helmond. Het kan zijn dat uw telefoon langer voor reparatie bij ons verblijft. Wij bieden u dan een leentoestel aan voor zolang de reparatie nodig is. Het is al mogelijk uw smartphone te laten repareren vanaf €15,00. Zelfs ingewikkelde reparaties als reparatie van moederbords is mogelijk. Wij werken nauw samen met bedrijven die gespecialiseerd zijn op dit gebied.
Meer informatie of liever direct een afspraak maken? Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen