Smartphone reparatie Helmond

Wilt u uw telefoon reparatie in Helmond laten uitvoeren? iWorks repair kan u zeker helpen. U kunt via onze website een afspraak maken en kunt vervolgens snel terecht in onze winkel. Terwijl wij de smartphone reparatie in Helmond uitvoeren, kunt u plaatsnemen in de relaxruimte op onze locatie en kunt u genieten van een kop koffie of thee. Tijdens de wachttijd van uw telefoon reparatie bij ons in Helmond kunt u in onze winkel een kijkje nemen in het assortiment. Binnen onze winkel hebben wij een grote selectie aan toebehoren voor uw telefoon. Denk hierbij aan handige koptelefoons, een screenprotector of een mooi beschermend hoesje.

Een telefoon reparatie in Helmond doet u het beste bij iWorks smartphone repair!

 

Telefoon reparatie Apple of Samsung?

U kunt bij ons terecht voor smartphone en tabletreparaties aan Apple- en Samsung smart devices. Voor (bijna) alles wat u van Apple wilt laten repareren kunt u bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in reparaties van iPhones, iPads, diverse Samsung smartphones en tablets. Als specialist in deze reparaties kunt u erop vertrouwen dat wij weten hoe om te gaan met uw hardware. Naast onze ruime ervaring in reparaties van smartphones en tablets, hebben we ook een groot assortiment aan toebehoren voor de meest uiteenlopende merken in onze winkel en webshop. Kies hier welk apparaat u wilt laten repareren door ons en maak snel online een afspraak door de stappen te volgen.

Wilt u bijvoorbeeld een iPhone laten repareren? Voor uw iPhone reparatie kunt u bij ons in de winkel in Helmond terecht op afspraak. Selecteer hier welke iPhone u wilt laten repareren. Per telefoontype kunt u vervolgens aangeven welke onderdelen van de telefoon u bij de reparatie in Helmond wilt laten nakijken of repareren. U neemt uw telefoon mee op het afgesproken moment en terwijl u wacht, repareren wij direct uw smartphone of ander apparaat. Ideaal, voordelig en snel!

Contact opnemen

Smartphone reparatie Helmond

Waarom iWorks repair?

Jarenlange ervaring

Uitsluitend originele onderdelen

Klaar terwijl u wacht

Het coaten van uw smartphone

Een iPhone reparatie in Helmond komt ook vaak voor wanneer een telefoon waterschade heeft. Als gevolg van de waterschade kan de telefoon dusdanig beschadigd zijn dat deze niet meer goed werkt. Deze waterschade kant worden voorkomen door uw smartphone te laten coaten. Hoe werkt dit? Wij brengen een coatinglaagje aan op het moederbord van uw telefoon waardoor deze bestendig wordt tegen spat, water of andere beschadigingen door vocht. Op het gebeid van smartphone reparaties in Helmond kunnen wij u met een groot aantal reparaties van dienst zijn. Wij kunnen reparaties uitvoeren aan uw scherm, we kunnen de accu van uw telefoon vervangen wanneer deze leeg is en we kunnen uw telefoon repareren wanneer deze qua software niet meer goed werkt.

Interesse in een coating voor uw smartphone om deze tegen water te beschermen? Kom dan gerust eens langs in onze winkel of maak vooraf online al een afspraak voor het laten coaten van uw smartphone.

 

Smartphone reparatie in Helmond en omstreken

iWorks repair is al jaren op rij specialist op het gebied van Smartphone reparatie in Helmond. Doordat wij uitsluitend gebruik maken van originele onderdelen zijn wij verzekerd van een succesvolle Smartphone reparatie in Helmond. Het kan zijn dat uw telefoon langer voor reparatie bij ons verblijft. Wij bieden u dan een leentoestel aan voor zolang de reparatie nodig is. Het is al mogelijk uw smartphone te laten repareren vanaf €15,00. Zelfs ingewikkelde reparaties als reparatie van moederbords is mogelijk. Wij werken nauw samen met bedrijven die gespecialiseerd zijn op dit gebied. Meer informatie of liever direct een afspraak maken? Wij helpen u graag verder!

Maak direct een afspraak

Als u weet wat u wilt laten repareren door één van onze specialisten, kunt u direct online een afspraak inplannen. Maak hier direct een afspraak en geef aan welke onderdelen u wilt meenemen bij uw telefoon reparatie in Helmond. Breng uw te repareren telefoon mee en wij gaan er direct mee aan de slag als u bij ons bent.

Heeft u vooraf nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0478-750389 of het contactformulier invullen. U ontvangt dan snel een berichtje van ons terug. We helpen u graag en lossen graag goed en snel uw telefoonschade op!

Contact opnemen