iPhone scherm reparatie Helmond

Voor uw iPhone scherm reparatie Helmond kunt u kiezen voor iWorks smartphone repair.Een van onze specialisten kan u snel van dienst zijn en goed vakwerk afleveren.Wilt u uw iPhone scherm reparatie in Helmond laten uitvoeren? Bij onze winkel in Venray kunt u op afspraak terecht en wij repareren uw scherm terwijl u wacht. Voor de iPhone scherm reparatie in Helmond bieden wij na reparatie één jaar garantie. Zo bent u verzekerd van een uitstekende reparatie die u weer van een zo goed als nieuw scherm voorziet.

Contact opnemen

iPhone scherm reparatie Helmond

Waarom iWorks repair?

Jarenlange ervaring

Uitsluitend originele onderdelen

Klaar terwijl u wacht

Een specialist van iWorks voor zekerheid

Bij een iPhone scherm reparatie in Helmond is het van belang dat u het werk laat uitvoeren door een specialist. Wij hebben als streven: Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent! Met dit streven willen wij de beste kwaliteit waarborgen. Onze prijs kwaliteitsverhouding is uitstekend, zo bieden wij al een iPhone scherm reparatie in Helmond voor €49,00. Buiten het repareren van uw scherm bieden wij een groot aantal andere diensten. Denk hierbij aan het repareren van de home button, het vervangen van een volumeknop die niet werkt of een nieuwe accu plaatsen die niet lang genoeg meer mee gaat.

Een uitstekende iPhone scherm reparatie in Helmond

Voor een snelle en precieze iPhone scherm reparatie in Helmond kunt u een afspraak maken bij iWorks. Wij bieden buiten deze reparatie ook een unieke dienst aan: het coaten van uw moederbord. Bij het coaten van de moederbord brengen wij een coating laagje aan die uw moederbord beschermt tegen water en vochtschade. Hierbij bieden wij ook andere toebehoren aan die uw telefoon weer langer mee laten gaan. Denk hierbij aan goede hoesjes en scherm bescherming. U kunt bij iWorks voor elke reparatie terecht, maar bovenal voor een goed uitgevoerde iPhone scherm reparatie in Helmond.

Meer informatie over onze diensten? Neem contact op!

Contact opnemen