iPhone reparatie Helmond

Is het beeldscherm van uw iPhone gebroken? Is de accu traag of kapot? Of heeft u een ander probleem waarvoor u graag voor een iPhone reparatie bij ons in Helmond komt? Maak dan direct online een afspraak en kom bij ons langs met uw kapotte of beschadigde iPhone. iWorks smartphone repair doet graag al uw smarthone reparaties en helpt u graag aan iPhone toebehoren, zoals een screenprotector, beschermend hoesje of koptelefoon. U bent van harte welkom in onze winkel voor een snelle iPhone reparatie in Helmond! Pluspunt: terwijl u wacht in onze winkel kunt u ontspannen genieten van een kopje koffie of thee en accessoires en toebehoren shoppen in onze winkel.

 

Hoe werkt het?

Vaak kunt u voor de reparatie van uw smartphone al snel terecht. Echter bieden veel reparateurs slechts een kleine selectie aan reparaties. iWorks repair kan u voor een grote selectie aan iPhone reparaties in Helmond van dienst zijn. Wij kunnen uw iPhone scherm repareren, uw home button repareren of uw accu vervangen. Gebruikt u al een tijdje de homebutton op het scherm en is uw batterij rond 16:00 al leeg? Maak dan gebruik van onze iPhone reparatieservice in Helmond. Binnen no time hebben wij uw iPhone reparatie in Helmond uitgevoerd en kunt u weer zoals voorheen genieten van uw smartphone, zonder gebroken scherm of trage accu! iWorks is u graag van dienst door één van onze specialisten naar uw telefoon te laten kijken.

Contact opnemen

iPhone reparatie Helmond

Waarom iWorks repair?

Jarenlange ervaring

Uitsluitend originele onderdelen

Klaar terwijl u wacht

Uw telefoon weer zo goed als nieuw

Is uw telefoon al een tijdje kapot en wilt u deze snel laten repareren? Voor een iPhone reparatie in Helmond bent u bij de iWorks locatie van harte welkom. Terwijl één van onze specialisten de reparatie uitvoert, kunt u wachten onder het genot van een kop koffie of thee. Voordat u het weet is de reparatie uitgevoerd en kunt u weer met een goede telefoon op pad. Voor een iPhone reparatie in Helmond is ons motto: wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent. Met dit motto zijn wij u graag van dienst om zo tot het beste resultaat te komen. Plan gerust een afspraak in of kom langs in onze winkel!

Nieuwe (onderdelen) telefoon kopen

Bent u op zoek naar iets nieuws voor uw telefoon en wilt u dat niet online hoeven bestellen? Bij iWorks repair kunt u naast reparaties aan uw iPhone of iPad ook terecht voor nieuwe onderdelen en gadgets voor uw apparaten. Zo vindt u in onze winkel onder andere de volgende producten:

  • Beschermende hoesjes (voor telefoon & tablet)
  • Screenprotectors
  • (Draadloze) opladers
  • Koptelefoons en oortjes
  • usb-kabels
  • En meer accessoires

 

Naast accessoires kunt u bij ons ook tweedehands telefoons kopen. Bijvoorbeeld de iPhone 6 in het wit, zwart of zilver. Dit aanbod varieert en is uiteraard afhankelijk van wat we binnenkrijgen. Een iPhone kunt u online bij ons bestellen of bij ons shoppen in de winkel. Ook als u een vraag heeft over uw iPhone of een ander toestel mag u gerust bij ons binnenlopen. Onze specialisten helpen u graag aan een goede telefoon. Het meest bekend staan wij om onze
iPhone reparatieservice in Helmond, maar zoals inmiddels duidelijk is, kunt u voor bij ons terecht.

 

Vragen?

Bent u benieuwd geworden naar wat iWorks repair allemaal voor u kan betekenen? Bekijk dan gerust onze website of kom langs in onze winkel in Helmond. U bent van harte welkom en we helpen u graag. Bent u van plan om uw smartphone of tablet door ons te laten repareren, maar heeft u nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via ons contactformulier en tijdens kantoortijden op telefoonnummer 0478-750389.

Contact opnemen